logo

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Overige diensten

Omdat wij beschikken over de deskundigheid en de juiste materialen om velgen vakkundig  te repareren is het voor Autoservice Rooijackers ook mogelijk om aanvullende diensten te verrichten op het gebied van las- en draaiwerk.

Laswerk

Naast het lassen van aluminium velgen kunt u bij ons ook terecht om andere laswerkzaamheden (aan uw auto) te laten verrichten. Informeer naar de mogelijkheden.

voor het lassen

na het lassen

Draaiwerk

Stel, u heeft net die ene ring of dop nodig, in een maat die niet te verkrijgen is. Dan kan ASR u welllicht van dienst zijn. Het draaien van op maat gemaakte materialen zoals bijvoorbeeld centreerringen behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een specialist die dit draai maatwerk kan leveren, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

op maat gemaakte
centreerringen

op maat gemaakte
oliedop

Remschijven vlakken

Op het gebied van draaiwerk kunnen wij ook remschijven vakkundig vlakken (afdraaien).
Wanneer de remblokken versleten zijn en vervangen moeten worden, kunnen de remschijven op zich nog goed zijn. Wel vertonen ze dan vaak groeven of roestvorming. Het is niet aan te bevelen om nieuwe remblokken op deze beschadigde remschijven te plaatsen. Indien de remschijven nog ruim de vereiste dikte hebben, kunnen ze door ons worden gevlakt. Ze hebben dan weer de maximale remkracht en kunnen opnieuw gebruikt worden.

voor

tijdens

na