logo

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Uitlijnen

Een goed uitgelijnde auto zorgt ervoor dat uw auto prettig rijdt en een goede wegligging heeft. Ook blijven uw banden in goede conditie en de levensduur ervan wordt verlengt. Bovendien levert het ook een besparing in bandstofverbruik op. Het is dus goed voor uw veiligheid en portemonnee om uw auto regelmatig op uitlijnen te laten controleren.

Wielstanden

Merkt u dat uw auto naar links of rechts trekt als u het stuur even loslaat of uw banden slijten ongelijkmatig af, dan staan waarschijnlijk de wielstanden van uw auto niet goed. Deze wielstand afwijkingen kunnen een gevolg zijn van (te hard) over een drempel of tegen een stoeprand rijden of door diepe oneffenheden in de weg. De kans is groot dat uw auto uitgelijnd moet worden.

Uitlijnen is een specialisme, waarbij de wielstanden van de auto worden afgesteld volgens de fabrieksspecificaties. ASR beschikt over de juiste apparatuur, deskundigheid en jarenlange ervaring om uw auto goed te kunnen uitlijnen. Wanneer de auto goed is uitgelijnd zult u dat merken aan een betere wegligging, u bespaart de banden en vermindert het brandstof verbruik.

cache
cache-40.php
cache-2.php
cache-3.php