logo

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Vakkundig
Onderhoud
Vertrouwde
Service

Velgen

Bij Autoservice Rooijackers kunt u terecht voor het professioneel herstellen en restaureren van beschadigde lichtmetalen velgen. Wij zijn er trots op dat onze klanten van heinde en verre komen om hun beschadigde velg te laten herstellen.

Beschadigingen

Lichtmetalen velgen kunnen beschadigen door stoepranden, steenslag of weersinvloeden. Vooral in de winter, als er met pekel wordt gestrooid, hebben velgen het zwaar te verduren. Wie te hard door een gat of over een ander obstakel rijdt kan deuken of scheuren oplopen in de velg.

Herstellen

Of het nu deuken, krassen, barsten, scheuren, stoeprandschade of kromme velgen zijn, ASR kan deze voor u repareren. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit herstel van de beschadigde velgen door middel van richten, lassen en polijsten.

Omdat we streven naar een perfect resultaat of omdat de beschadigingen soms te erg zijn, is het helaas niet altijd mogelijk om uw velg te herstellen. Heeft u een beschadigde velg en wilt u weten of deze nog gerepareerd kan worden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mochten nieuwe velgen in uw geval voordeliger zijn dan het repareren van de velgen, dan zullen we u dat adviseren en kunt u ook hiervoor bij ASR terecht.

Foto's

cache-36.php
Voor
cache-37.php
Na
cache-38.php
Voor
cache-39.php
Na